Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Proprietarul sitelului www.ykodesign.ro este o societate cu raspundere limitata, avand sediul social in Bacau, Str. Vasile Alecsandri, Jud. Bacau, Romania.
PRINCIPIILE LEGALE
Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) prevede:

Legalitate, echitate si transparenta
Datele sunt prelucrate legal si corect. Suntem transparenti in privinta informatiilor utilizate, clientul fiind informat corespunzator.
Controlul datelor
Clientul poate examina, modifica, sau sterge datele lui personale detinute de noi si exercita celelalte drepturi.
Integritatea datelor si limitarea scopului
Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii, scopurile fiind compatibile cu legislatia. Ne asiguram ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.
Securitate
Avem implementate masuri de securitate si criptare pentru protejarea informatiilor. Nota: niciun site web, aplicatie sau conexiune la internet nu este complet sigura.

TIPURI DE INFORMATII
Poti utiliza site-ul fara a dezvalui datele cu caracter personal. Cu toate acestea, in cazul in care doresti sa beneficiezi de Serviciile noastre, ti se va solicita sa furnizezi datele tale in cadrul unui formular.

Datele solicitate pot include: numele complet, numarul de telefon, adresa de e-mai.
Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, navigatorul de internet, anunturile pe care ai dat click, locatia, paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru.

SCOPUL  COLECTARII
Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
– In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
– Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
– In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
– Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
– Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
– Pentru a ne conforma legislatiei;
– Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta.

RETRAGEREA CONSIMTAMANTULUI
Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail office@ykodesign.ro

MASURI DE SECURITATE
Ca parte a administrarii site-ului, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor pe care le comporta prelucrarea datelor. In acest scop, am dezvoltat si implementat politici de securitate a datelor si alte practici de confidentialitate. In plus, procedurile noastre de securitate sunt revizuite in permanenta pe baza noilor evolutii tehnologice.
Pentru informatii suplimentare cu privire la practicile noastre de securitate, te rugam sa completezi formularul de contact din sectiunea Contact a site-ului.
Vei fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-o perioada rezonabila de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un organism public abilitat determina ca notificarea ar impiedica o cercetare penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi amanata, conform instructiunilor unui astfel de organism. Vom raspunde cu promptitudine la intrebarile tale referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

DREPTURILE TALE
– Dreptul de retragere a consimtamantului
– Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
– Dreptul de acces asupra datelor
– Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
– Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
– Dreptul la restrictionarea prelucrarii
– Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
– Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
– Dreptul de a te adresa justitiei
– Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

SCHIMBARI
Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

INTREBARI SI SOLICITARI
Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem, ne poti scrie la adresa de e-mail office@ykodesign.ro